Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

HOE KAN IK MIJN VERZAMELDE HAREN BIJ EDEL KRIJGEN?

Je kunt de haren langsbrengen (op afspraak) of opsturen naar Sandra Witteman, Meindert Hobbemastraat 38, 7021 DD in Zelhem

WELKE RINGMAAT HEB IK?

Als je de ringmaat niet weet, is dat geen probleem, je kan het heel simpel zelf meten. Je meet de middellijn van een ring die je goed past in millimeters.
Het aantal gemeten millimeters bepaalt jouw ringmaat ( bijvoorbeeld: 18mm = maat 18). Alle sieraden worden op maat gemaakt, het is dus belangrijk dat de juiste maat wordt doorgegeven. Ben je niet zeker van je maat, laat deze dan goed opmeten bij mij of (als je verder weg woont) bij een juwelier. Er kan geen garantie gegeven worden op foutief doorgegeven maten.

HOE EN WANNEER KAN IK BETALEN?

Als het sieraad wordt opgehaald, kan er contant worden betaald. Wordt het sieraad verzonden, dan kan het bedrag van te voren worden overgemaakt. De benodigde gegevens, zoals het rekeningnummer worden van te voren aan je doorgegeven.

ZIJN ALLE SIERADEN IN GOUD, ROSÉ OF WITGOUD TE VERVAARDIGEN?

Jazeker! Alle sieraden die met de hand worden gemaakt, zijn in verschillende kleuren goud te verkrijgen. Sommige sluitingen zullen helaas niet altijd in alle drie de kleuren te verkrijgen zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

In principe rekent EDEL geen verzendkosten.
Mocht er in bijzondere gevallen meerdere keren een verzending plaatsvinden, dan wordt vanaf de tweede verzending verzendkosten berekend.

MAG IK HET OOK BRENGEN EN HALEN?

Dit is zeker mogelijk. Bel wel eerst van te voren of mail voor een afspraak.

HOE WEET IK DE JUISTE LENGTE VOOR EEN ARMBAND?

Voor een armband kun je het beste de maat van de strakke pols opmeten en doorgeven. Neem een touwtje en leg deze rondom de pols op zo’n manier dat het touw niet in het vlees snijdt, maar ook geen ruimte heeft. Deze lengte meet je op en is de juiste maat om door te geven.

INDIEN IK HET SIERAAD OPHAAL, IS ER DAN EEN MOGELIJKHEID OM TE PINNEN?

Nee, helaas kan er niet gepind worden.

KAN IK OOK EEN SIERAAD LATEN MAKEN MET EIGEN GOUD?

In de meeste gevallen kan dit zeker.
Neem contact op voor een prijsopgave.

KUNNEN ER OOK ANDERE KLEUREN STENEN IN DE SIERADEN WORDEN GEZET?

Ja, EDEL heeft een grote voorraad kleurstenen. Vraag gerust naar voorbeelden.
Ook briljant is op voorraad.